Marketing

 

Online-marketing

Met online-marketing kan zonder veel kosten al veel bekendheid gegeven worden aan uw bedrijf/merk/product. Denk hierbij aan de sociale media, zoals Twitter, Facebook, Instagram, Google+ en LinkedIn.

Zonder website bent u niet vindbaar. De uitstraling van de website is niet alleen belangrijk, de teksten zijn nog belangrijker. Als teksten kort, krachtig en aantrekkelijk zijn geschreven met de juiste bewoordingen, heeft u een hogere vindbaarheid bij de zoekmachines. En… mensen blijven langer op uw site en zijn eerder geneigd terug te komen.

Digitale nieuwsbrieven zijn de ideale manier om uw klantenbestand op de hoogte te houden van uw nieuwtjes. Of het gaat om een nieuw product, een nieuwe dienst of om een leuke actie, een klant vindt het fijn om regelmatig op de hoogte gehouden te worden. Maar doe dat niet te vaak! Een keer in de week of een keer in de twee weken is voldoende.

Ik kan deze werkzaamheden voor u verzorgen. Door middel van een 10-uren strippenkaart werk ik samen aan een goede communicatie!

Marketing

Niet alleen uw website en sociale media zijn uw visitekaartje. Ook beursdeelname of folders /(online)magazines zijn voor sommige bedrijven een belangrijk item om het bedrijf of product te promoten. Een goede organisatie is ook dan van groot belang.

Ik heb veel ervaring in het organiseren van marketingactiviteiten. Ik help u graag verder!

Voor al uw communicatie- en marketingwerkzaamheden

Adres


Langshout 28
3991 PKĀ  Houten

Social


     

Yoema (web)redactie en marketing - Privacy