Marketing

Yoemamarketing

Online-marketing

Marketing en communicatie; in de huidige crisistijd wordt er vaak op bezuinigd, terwijl het nu minstens zo belangrijk is. Met online-marketing kan zonder veel kosten al veel bekendheid gegeven worden aan je bedrijf/merk/product. Denk hierbij aan de sociale media, zoals Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn. 

Zonder website ben je niet vindbaar. De uitstraling van de website is niet alleen belangrijk. De teksten zijn misschien nog wel belangrijker. Als teksten kort, krachtig en aantrekkelijk zijn geschreven met de juiste bewoordingen, heb je een hogere vindbaarheid bij de zoekmachines. En... mensen blijven langer op je site en zijn eerder geneigd terug te komen.

Digitale nieuwsbrieven zijn de ideale manier om je klantenbestand op de hoogte te houden van je nieuwtjes. Of het gaat om een nieuw product, een nieuwe dienst of om een leuke actie, een klant vindt het fijn om regelmatig op de hoogte gehouden te worden. Maar doe dat niet te vaak! Een keer in de week of een keer in de twee weken is voldoende.

Yoema kan deze werkzaamheden voor je verzorgen. Door middel van een 10-uren strippenkaart werken we samen aan een goede communicatie!


Marketing

 

Niet alleen je website en Social Media zijn je visitekaartje. Ook beursdeelname of folders /magazines zijn voor sommige bedrijven een belangrijk item om het bedrijf of product te promoten. Een goede organisatie is ook dan van groot belang. 

Yoema heeft veel ervaring in het organiseren van marketingactiviteiten. We helpen je graag verder!

 


Samenwerking maakt sterk

Wij hebben een samenwerking met Kracht Sportmarketing. Samen kunnen we een compleet marketingplan voor je schrijven en ten uitvoer brengen. 

 

Kracht Sportmarketing